Ajankohtaista

20.11.2023 vuosikokous päätti yhdistyksen purkamisesta

Suomen Ringettevalmentajat ry (SRiV) toiminta on tullut tällä erää tiensä päähän. Yhdistyksellä ei ole ollut aktiivista toimintaa koronavuosien jälkeen eikä nykyisellään resursseja järjestää koulutuksia tai valmentajaverkoston tapaamisia. Yhdistyksen osalta on tullut aika laittaa hokkarit naulaan, ja työ valmentajien koulutuksen ja kehittämisen osalta jatkuu Suomen Ringetteliiton alaisuudessa. Kiitos kaikille jäsenille ja vuosien saatossa koulutuksiin osallistuneille.

Yhdistyksen vuosikokous maanantaina 20.11.2023 klo 20:00 etäyhteydellä (Teams). 

Liity tietokoneella, mobiilisovelluksella tai kokoustilan laitteella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Kokoustunnus: 365 200 283 353 
Tunnuskoodi: Kh5LWS

Download Teams | Join on the web

Lisätietoja | Kokousasetukset

Naisten ja nuorten MM-kilpailut pelataan Espoossa 31.10.-6.11.2022

Lisätietoja World Ringette Championships 2022


Tie Huipulle -tapahtuma 28.-30.1.2022 Vantaan Tikkurilassa toimii MM-kisojen virallisena starttitapahtumana: Naisten maajoukkue pelaa viikonlopun aikana kolme harjoitusottelua, jonka lisäksi U18 sekä U21 maajoukkueet pelaavat turnausmuotoisesti vastakkain.

Pitkän odotuksen jälkeen ringetteväki sekä Suomen parhaat pelaajat ja kirkkaimmat tulevaisuuden tähdet kokoontuvat saman katon alle, kun taistelu MM-kisapaikoista käy kuumana. 


Tie Huipulle –tapahtuman lipunmyynti avataan tammikuussa 2022. Tapahtuman suunnittelussa huomioidaan kuitenkin yleisötilaisuuksien koronarajoitukset ja -suositukset.  

Lue lisää ja katso tapahtuman aikataulu ringetteliiton nettisivuilta.